Kaupunkiliikenne tiedottaa: Aalto-yliopiston metroaseman liukuportaat ja hissit yliopiston ja pikaratikan suuntaan poissa käytöstä ma 14.-18.10.

Aalto-yliopiston metroaseman yliopiston puolen sisäänkäynti suljetaan viikoksi ma 14.- pe 18.10., koska Kaupunkiliikenne Oy purkaa lippuhallissa olevat rakennustelineet. Niitä tarvittiin, kun metroasemalla tehtiin paloilmoitinjärjestelmään ja valaistukseen liittyviä huolto- ja kunnostustöitä. Säännölliset huoltotyöt ja kunnossapito takaavat aseman luotettavan toiminnan ja turvallisuuden.

Sisäänkäynti avataan taas lauantaina 19.10. Reitti metroon kulkee purkutyön aikana Tietotien sisäänkäynnin kautta.

Reitti metroon 14.-18.10. Aalto-yliopiston metroaseman pääovilta ja pikaratikan pysäkkien suunnasta

Lyhin reitti Otaniementien pääsisäänkäynniltä (A-sisäänkäynti) avoinna olevalle metron sisäänkäynnille kulkee kauppakeskus A Blocin läpi ja Biologinkujaa pitkin Tietotielle (B-sisäänkäynti). A Blocin ollessa suljettuna pääset metroon helpoiten kiertämällä Kauppakorkeakoulun ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun rakennuksen jommaltakummalta puolelta rakennusta.

Vaihtoehtoisesti voit myös matkustaa Otaniementieltä esimerkiksi pikaratikalla 15 suoraan Keilaniemen metroasemalle (laiturista 11) tai runkobussilla 510 Tapiolan metroasemalle (laiturista 13).

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa haittaa!

Kaupunkiliikenteen tiedote.