Sinustako metroaseman tähti Espoo-päivänä?

Juhli Espoo-päivää metroasemilla ja tuo iloa kaupunkilaisille ja joukkoliikenteen käyttäjille ottamalla esiintymispaikka haltuun ja nousemalla metroaseman tähtiesiintyjäksi. Espoo-päivä on kaikkien espoolaisten yhteinen juhlapäivä, jota  vietetään 30.-31. elokuuta eli juhlat alkavat perjantaina ja jatkuvat lauantaina. Metroasemien esiintymispaikat on kaikkien kaupunkilaisten yhteisiä esiintymispaikkoja niin Espoo-päivänä kuin vuoden muinakin päivinä.

Espoo-päivänä Länsimetro kutsuu kaikki starat esiintymään Tapiolan ja Espoonlahden metroasemien esiintymispaikoille pop up-tyyliin ja valloittamaan esityksillä espoolaisten kanssakulkijoiden sydämet. Espoo-päivän lähestyessä kyseisten asemien esiintymispaikat merkitään tähtikuviolla.

Tapiolan metroaseman esiintymispaikka sijaitsee Tapiolan metroaseman Ainoan puoleiselle sisäänkäynnillä bussiterminaalitasolla lähellä metroaseman liukuportaita ja hissejä. Kuva: M. Partanen.

Espoonlahdessa esiintymispaikka sijaitsee aseman itäpäässä kauppakeskuksen tasolla, lähellä K-Supermarkettia. Kuva: M. Partanen.

Myös muilla metroasemilla on esiintymispaikkoja. Kaikkien metroasemien esiintymispaikat ovat käytössä myös muina päivinä kuin Espoo-päivänä. Tervetuloa esiintymään – paikat löytyvät kätevästi Länsimetron sivuilta.

Jaa tähtihetkiä myös somessa #asemantähti

Pelisäännöt asemien tähtiesiintyjille

  • Esiintymispaikat on tarkoitettu lyhytaikaisiin esiintymisiin mm. katusoittoon ja muuhun pienimuotoiseen esiintymiseen.
  • Paikkoja ei voi varata etukäteen, vaan niitä voi vapaasti käyttää esiintymiseen paikan ollessa vapaana. Annetaanhan Espoo-päivänä vuoro kaikille esiintyjille.
  • Huomaathan, että osa esiintymispaikoista sijaitsee maksualueella, jolloin esiintyjillä tulee olla voimassa olevat matkaliput. Espoo-päivän merkityt paikat Tapiolassa ja Espoonlahdessa eivät sijaitse maksualueilla.
  • Espoo-päivänä esiintymisestä ei tarvitse ilmoittaa metron järjestyksenvalvojalle. Muina ajankohtina ilmoita esiintymisestä metron järjestyksenvalvojille. Jos asemalla ei ole tavoitettavissa järjestyksenvalvojia, voi esiintymisen aloittaa omatoimisesti. Järjestyksenvalvojilla on oikeus keskeyttää esiintyminen, jos siitä on haittaa aseman toiminnalle.
  • Paikat ei ole tarkoitettu yksityisen yrityksen, kaupallisen tuotteen, aatteellisen, uskonnollisen tai poliittisen kannan markkinointiin tai edistämiseen.